utorok 18. decembra 2007

Skúška z účtovníctva

Dnes som prešiel skúškou z účta, úspešne. Dosť som pochyboval, či to zvládnem, lebo som nemal veľa času sa na to pripraviť. Na písomnej časti mi príklad ako vždy nechcel vychádzať, ale prešiel som, ale na ústnej som si spomenul na potrebné veci, tak to bolo dobré.
Som rád, že som spravil túto skúšku, pre mňa veľmi ťažkú...

štvrtok 13. decembra 2007

Moje svedectvo


Boh mi dal do môjho života veľkú výzvu - povedať svedectvo na Vianočnej párty. Bolo to pre mňa veľmi dôležité to zvládnuť. Ďakujem Bohu, že som sa na Neho znova mohol spoľahnúť a že som to zvládol, ako som chcel.
Na Vianočnej párty u Johna to bol naozaj skvelý čas. A to svedectvo bolo pre mňa veľkým povzbudením, lebo keď som si ho cvičil, ono samé ma povzbudzovalo, že to zvládnem, že Boh sa postará, lebo tak to bolo celý čas, od kedy žijem s Ním. A tak už nikomu inému, tak aspoň mne to poslúžilo a posunulo ďalej, ale verím tomu, že Boh si to tam použil aj pre ostatných.

sobota 8. decembra 2007

Môj brat Peťo

Som veľmi rád, že mám takého skvelého brata. Neviem koľko ľudí môže toto povedať, že má takého brata, čo vždy stojí za mnou, podporuje ma, dáva pozor, aby som nespadol, istí ma zozadu a zároveň ma necháva ísť, aby som mohol rásť. Vždy mi bol príkladom a veľmi blízkym priateľom. Veľa sme spolu prežili a vždy sa teším na to, keď sa stretneme a je to pre mňa vždy super čas.
Vďaja Peťo...

Skupinka


Tomáš, Viktor, Ja a John
"Železo sa brúsi železom a jeden človek brúsi si iného"
Prísl 27:17

Pred pár týždňami sme začali skupinku. Vždy je to veľmi super čas, keď môžeme byť spolu, rozprávať o Bohu, povzbudzovať sa, spoznávať sa. Som rád, že sa takto môžeme stretávať, vďaka John...

pondelok 3. decembra 2007

Update

Pomaly sa končí semester a v škole máme veľa zápočtov, musím zrobiť dve semestrálky. Nie je to ľahký čas, ale zatiaľ to ide celkom ok. Mám teraz veľa vecí, ktoré musím zvládnuť, ale verím, že ma to posunie ďalej a že to má zmysel. Veľmi sa už teším na na koniec semestra, keď budem mať čas, aby som kúpil darčeky...mať nejaký voľný čas. Už aj skončím s prácou a to som tiež rád, lebo tento semester to bolo veľmi náročné a teším sa keď sa zobudím, alebo skončí mi škola a ja nebudem musieť ísť zase tam a budem sa môcť venovať iným veciam, čo som teraz nestíhal.