piatok 13. júna 2008

Keď dakedy...

Keď dakedy pojdete na juh do Ameriky, ta pozerajte Cartoon Network a trénujte prízvuk, aby ste rozumeli. Ja som to veľmi nerobil... ale zlepšuje sa to :) Najlepšie keď pozriete toho psíka Courage a keď budete počuť toho dedka, ta to je presne ono...

pondelok 9. júna 2008

Také info...

Možno niektorí ste videli tu fotku, čo sú šiesti chalani v posteli, tak len som chcel ukázať výsledok :)



A ináč, keby ste ešte nevedeli, tak fotky sú presne tu a to, čo sa deje na projekte píšem zas presne tu :)

pondelok 2. júna 2008

Cesta do Gatlinburgu

Tak uz som v Gatlinburgu. Cesta bola fajn, nemal som velke problemy. Vo Viedni som sa este s nasimi zrobil check-in a tam mi vsetko vysvetlili, ze co mam robit. Trochu problem bol v tom, ze v Chicagu som musel si sam zobrat kufor a zrobit check-in este raz, nedalo sa, aby som isiel bez toho. Tak som si este vo Viedni na letisku v Starbugs dal kavu a zemlu, ze ranajky a isiel do lietadla. Tam sme sice dostali tiez ranajky, ale to take male... :) Ta potom sme pristali vo Frankfurte a tam som mal 4 hodiny cas, tak som sa nudil dost. Frankfurt je fest velke letisko, ale sufix oproti chicagu (ja si myslim) Som sa trochu obaval, ze jak to sithnem tam, lebo este sme aj kusa meskali - pre pocasie sme odleteli z Frankfurtu az neskor. Nakoniec som mal len hodinu na prestup so vsetkym, ale uz v lietadle nam hovorili, ze co robit ked pristaneme, tak som zhruba vedel. Inak fest velke lietadlo bolo ... 10 ludi v jednej rade uf uf. Tak sme pristali, ja som rychlo sickych poobehoval bo hodka to fest malo na sicko. Som musel prejst cez este jednu kontrolu, kde sa ma pytali, co budem robit a tak (take jak na vizach) a potom si najst kufor a prest vlakom na iny terminal, zrobit check in a ist cez security check este raz...uf. Ale dobre to bolo nakoniec, lebo ti zamestnanci si furt kukli letenku a videli, ze mam malo casu, tak isli aj so mnou dakedy, proste robili vsetko, aby som to mohol stihnut a stihol som :) A potom z takeho biig lietadla som nastupil do takeho trapaku maleho, pomaly som sa tam ani nezmestil na vysku :) No a ked som bol uz v Knoxville, tak jasne, ze nemohlo byt vsetko uplne ok, tak mi neprisla batozina. Nebol som sam, tak to nebolo az take zle :) bolo, ale lepsie ked viacerym furt. Povedali mi, ze len ostala v Chicagu, ze pride uz vecer, no prisla vecer, ale az na dalsi den :) Inak vcera som nespal 25 hodin.
Uz som ochutnal root bear - co vobec neni pivo, skorej taka kofola so zuvackou, ale dobre celkom. A taki stari typkovia maju super prizvuk - taky tipicky americky jak z Cartoon network, fest mi je to smiesne. Inac ludia su tu super, staraju sa o sicko. Som dneska bol na izbe, ostatni niekam isli a prisla upratovacka, tak som sa s nou rozpraval, sranda. som jej rozpraval, ze sa mi stratil kufor a tak, ze co a tak sa pytala ... sranda. Su tu aj ludia, co boli na Slovensku v KE, hovorili, ze im musil obnovit Slovencinu :) Tak sa budem snazit.
Byvame super. To su vlastne take apartmany, skoro byt by som povedal, ze mame :) Velke to je fest. Ako, to je hotel, abo co a jeden apartman ma dve spalne, kupelne, kuchynu a v podstate aj obyvacku a pekne to je. Je tu aj net - wifi, ale slaby signal, tak neviem, hovorili, ze to zlepsia. Z letiska sme isli asi hodinu sem a je tu fajn.
A ked mi teraz prisiel kufor, som zistil, ze jake super je ked si mam s cim umyt zuby, ked mozem byt napojeny na elektrinu :)
Inac este obchody su tu same dristy komercne turisticke, ale normalny obchod sos mliekom a cerealiami ee, aspon som este nanasiel :)
Foto