pondelok 27. augusta 2007

Ubytovanie

Hľadám si ubytovanie v Bratislave na semester, lebo som nedostal internát. A už pomaličky mi začína prihárať, lebo už o chvíľu ho budem potrebovať. Včera som pozeral video na 7:22 o tom, že je jednoduché odovzdať Bohu veci, ktoré sa nás síce týkajú, ale aj tak ich nemôžeme ovplyvniť (nech zajtra bude dobré počasie a tak), ale už je pre nás väčší problém spoľahnúť sa na Boha, keď ide o niečo, do čoho môžeme priamo zasiahnuť. Lebo nechceme, aby sa to pokazilo a dosť čudný pocit, keď mám sa kontroly vzdať, že ja sa o to už nebudem starať. Tak som si povedal ok, nech to má v rukách Boh, On to určite lepšie vyrieši, ako ja. Dnes ráno som na svojom Facebooku čítal úryvok z Biblie, čo ma v tomto veľmi povzbudil:

"Každé prikázanie, ktoré vám ja dnes dávam, máte náležite plniť, aby ste žili a rozmnožovali sa, vošli a vlastnili krajinu, ktorú Pán odprisahal vašim otcom. A rozpamätúvaj sa na celú cestu, po ktorej ťa Pán, tvoj Boh, vodil štyridsať rokov na púšti, aby ťa pokoril, vyskúšal a zvedel, čo je v tvojom srdci, či budeš zachovávať Jeho príkazy, alebo nie. Pokoril ťa a dal ti hladovať; potom ťa kŕmil mannou, ktorú si nepoznal ani ty, ani tvoji otcovia, aby ti ukázal, že človek nežije len z chleba, ale že človek môže byť živý zo všetkého, čo vychádza z Božích úst."
Deuteronómium 8:1-3
To ma naozaj utvrdilo dnes, že na Boha sa môžem spoľahnúť, že je verný a aj keď teraz sa mi nedarí nič nájsť, bude to ok, lebo On mi dá, čo potrebujem.

1 komentár:

ubytovanie povedal(a)...

When booking a hotel room for your family trip, make sure that you will comfortable with the features of the room and the hotel amenities.