sobota 5. januára 2008

Winter Camp 07


Som veľmi rád , že som sa toho roku dostal na tábor s mojimi prešovskými priateľmi. Bol to naozaj super čas, ktorý som mohol stráviť s nimi a spoznať mnohých ľudí trochu viac. Bol to pre mňa veľmi povzbudzujúci čas po všetkých stránkach. Boli sme tam super spoločenstvo, ja som síce dosť ľudí až tak veľmi nepoznal, ale bol to Ježiš, ktorý nás spájal a preto to vôbec nevadilo.
Boli to 5 dní, čo som mohol stráviť čítaním a rozmýšľaním nad Božím Slovom. Veľmi ma to povzbudilo k tomu, aby som si každé ráno našiel čas na Bibliu a modlitbu. Lebo pred campom aj teraz sa musím učiť na skúšky a robiť všelijaké veci, ale čo som si tak uvedomil na tomto tábore je, že Boha si čas treba nájsť za každých okolností a maximálne sa to oplatí.
A Silvester bol najlepší, aký som za celý môj život zažil. Zabudli sme na čas a v tichu nám Peťo M. dal otázku - Čo pre teba znamená Ježiš a potom sme ho všetci chválili za to aký je.
Veľmi som vďačný Bohu za to, že tam ukazoval Jeho lásku, Jeho prítomnosť a požehnával celý ten čas.
A keď som teraz už späť doma v normálnom svete a musím sa učiť na skúšky a už to síce nie je také super ako na campe, ale to nevadí, lebo viem, že s Bohom môžem mať takýto čas vždy a všade.

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

ahooooj jany...no hej bolo uplne uzasne a ja som rada, ze si tam bol a pre mna to bol tiez ten naj silvester..v tichu s Bohom...tak nech sa ti dari v skuskach a nezabudaj na nasho Boha